Mijn naam is Daisy, en in 2007 ben ik afgestudeerd als goudsmid in Schoonhoven. Daarna heb ik een paar jaar gewerkt als goudsmid en verkoopster bij diverse bedrijven. De afgelopen 11 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het lasergraveren van sieraden en weet dat er veel vraag is naar specialistisch werk, waar op een prettige manier wordt meegedacht in het ontwerp en dat tot in detail tot uitvoering gebracht kan worden.

Door mijn achtergrond als goudsmid, kan ik problemen in de verdere ontwikkeling van het sieraad (door de goudsmid) voorzien, en hier op inspelen en met u overleggen. Zo nodig kunnen we de werkvolgorde aanpassen, of extra handigheidjes mee graveren, zoals bijvoorbeeld een gedeelte van de vingerafdruk blanco laten voor een diamantzetting, of centerpuntjes laseren voor toekomstige zettingen.

Het is mijn ambitie om een waardevolle toevoeging te zijn aan een betekenisvol sieraad van de klant. Dat zonder mijn gravure, het sieraad niet compleet is, niet af is.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een vingerafdruk in een verdieping van een ring;
  • Een vingerafdruk op de basisring vlak langs een baan van een wikkelring;
  • Een vingerafdruk strak langs, of rondom een diamantzetting;
  • Een vingerafdruk in de vorm van een hartje, of de contour van iemands gezicht;
  • Het lasersnijden van een vorm, om deze daarna op een hanger te solderen;
  • Een door u ontworpen patroon 360 graden rondom op een ring…

U kunt uw sieraden naar mij opsturen, waarna ik ze voorzie van de gewenste gravure, en stuur ze via Mikropakket of Aangetekende PostNL weer naar u retour.

Ik hoop u snel te mogen begroeten!Cookie Consent with Real Cookie Banner