• Zichtbaarheid:

Zoals u misschien al gemerkt had heb ik al een tijdje geen nieuws geplaatst op mijn website. Ook ben ik erg weinig op Facebook, maar achter de schermen lekker aan het werk met alle prachtige opdrachten. Aangezien ik niet akkoord ben met de verplicht te accepteren nieuwe Privacy Policy van Facebook, kan ik nu sowieso niet meer op Facebook komen. Er worden dus geen nieuwe berichten meer geplaatst, en Facebook-messenger berichten kunnen ook niet worden gelezen. Als u mij wilt bereiken kan dat uiteraard via de pagina contact  of via e-mail of telefoon.


 • Juli 2022:

Vakantieperiode: Wilt u mij iets toezenden? Neem eerst even contact  met me op of ik uw pakje aan kan pakken. Dan kan ik u vertellen wanneer uw gravure klaar is en u uw sieraden weer terug kunt verwachten.


 • Januari 2022:

2021 is officieel voorbij. Bedankt voor alle mooie opdrachten die ik weer heb mogen maken, hier ben ik heel dankbaar voor! Laten we ook in 2022 de wereld weer een beetje mooier maken met zijn allen.
Heel veel gezondheid, plezier, en hopelijk ook vooral weer veel gezelligheid gewenst!

Heel graag tot ziens in het nieuwe jaar!


 • December 2021:

De mooiste, maar ook de drukste tijd van het jaar is aangebroken. Als u nog een gravure wenst vóór de kerst, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten door contact  met mij op te nemen.

Ik wens u een fijne en warme kerst toe!


 • Juli 2021:

Vakantieperiode: Wilt u mij iets toezenden? Neem eerst even contact  met me op of ik uw pakje aan kan pakken. Dan kan ik u vertellen wanneer uw gravure klaar is en u uw sieraden weer terug kunt verwachten.


 • April 2021:

Bezorgtijden verlengde lockdown: Mikropakket rijdt weer volgens normaal schema van dinsdag t/m zaterdag.


 • Februari 2021:

Bezorgtijden verlengde lockdown: Mikropakket heeft de bezorgdagen uitgebreid: ze rijden langs mijn adres op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op zaterdag rijden ze tot nader order nog niet.


 • Januari 2021:

Bezorgtijden verlengde lockdown: Aankomende 3 weken gaat koeriersdienst Mikropakket alleen langs mijn adres rijden op dinsdag, woensdag en vrijdag. Hierdoor kan de levertijd wat langer worden dan u gewend bent.

PostNL is momenteel erg druk. Hierdoor is het niet zeker wanneer uw pakket via PostNL geleverd zal worden. Ook hier kan de levertijd wat langer zijn.

Uiteraard doe ik er alles aan om te zorgen dat u uw gravures op tijd weer terug heeft. Neem eventueel contact  met mij op om te overleggen wanneer uw (spoed)zending bij mij aan komt, en wanneer u hem weer terug kunt verwachten.


 • Januari 2021:

Voor iedereen de beste wensen in goede gezondheid voor het nieuwe jaar! Mijn wens is dat 2021 voor iedereen vooral veel gezondheid, plezier en gezelligheid zal brengen. Bedankt voor alle mooie opdrachten die ik het afgelopen jaar weer heb mogen maken. Ik geniet er zo van om met mijn laser bezig te zijn! Voor 2021 sta ik weer te trappelen om de mooiste lasergravures voor u te maken.

Heel graag tot ziens in het nieuwe jaar!


 • December 2020:

Nieuwe maatregelen: Ondanks de nieuwe maatregelen kan ik als atelier gewoon open blijven en doorwerken aan alle mooie graveeropdrachten. Als u nog een gravure wenst vóór de kerst, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten door contact  met mij op te nemen.

Ik wens u, ondanks de ongewone periode waar we nu in zitten, een fijne en warme kerst toe!

Daiser lasergraveren Fijne feestdagen

 • Juli 2020:

Vakantieperiode: Wilt u mij iets toezenden? Neem eerst even contact  met me op of ik uw pakje aan kan pakken. Dan kan ik u vertellen wanneer uw gravure klaar is en u uw sieraden weer terug kunt verwachten.


 • Maart 2020:

Corona: Omdat mijn werk binnenkomt via diverse pakketdiensten, kan ik gewoon doorwerken aan uw opdrachten. Via telefoon of e-mail blijf ik ook bereikbaar voor al uw vragen. Ik wens u veel gezondheid toe en hoop dat we deze periode snel achter ons kunnen laten, zodat we weer kunnen genieten van familie, vrienden, en de aankomende zomer.


 • Februari 2020, interview in Edelmetaal, 2 pagina’s:
Daiser-lasergraveren-interview-Edelmetaal-feb2020-1

Lees hier het interview op 2 pagina’s in de Edelmetaal!

Een paar rectificaties van mijn kant:

 1. Ik breng geen tekening aan op mijn materiaal, maar doe er een laagje zwarte stift op om te testen. Vervolgens laser ik zó licht dat ik alleen het laagje stift weglaser. Dan kan ik kijken of ik helemaal tevreden ben of nog dingen aan wil passen, voordat ik de gravure definitief laser;
 2. Een lasergravure is niet per sé dieper dan een handgravure;
 3. Ik heb eens een handgravure geadviseerd omdat er een nieuwe datum na de originele handgravure bij moest komen. Dit wordt veel mooier als de nieuwe gravure ook in dezelfde stijl blijft.

 • Oktober 2019, advertentie:

Cookie Consent with Real Cookie Banner